Makaleler » Blog » 2021 Yazı İçin Erkek Uzun Saç Modelleri Neler?

2021 Yazı İçin Erkek Uzun Saç Modelleri Neler?

2021 yaz sezonu için erkek uzun saç modelleri, yeni sezona bomba gibi giriş yapmak isteyen erkeklerin merak edip araştırdığı bir konudur. Geçtiğimiz yılın uzun saç trendlerini geride bırakarak yeni modaya uygun bir imaj yaratmak isteyen erkekler için pek çok farklı uzun saç modeli öne çıkıyor. Erkek uzun saç modelleri arasında çoğu erkek için tercih edilen modeller fazlasıyla beğenilecek ve konuşulacak tarzıyla benimseniyor. Kişisel bakımına ve dış görünüşüne önem veren erkekler için 2021 yaz erkek uzun saç modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Bu sayede girdiğiniz her ortamda fazlasıyla dikkat çekici bir tarz yaratarak çekici ve karizmatik bir havaya sahip olabilirsiniz. 

 

2021 Yazında Dikkat Çeken Erkek Uzun Saç Modelleri

 

2021 yılının yaz aylarında öne çıkan uzun saç modelleri, erkekler için bazı yeniliklere uymayı gerektiriyor. Önceki yıllara göre farklı saç tasarımlarının öne çıktığı bu dönemde siz de kişisel olarak kafa yapınıza ve yüz şeklinize uygun modeli tercih edebilirsiniz. Yanları kısa, orta ve ön kısmı uzun olan saç modeli, genellikle yüz hatları yuvarlak olup küçük yüzlü erkeklerin seçtiği bir uzun saç modelidir. Bu model, yüzü olduğundan daha uzun göstermesi sebebiyle çekici bir görünüm kazanmak ya da yüz kusurlarını kapatmak isteyen erkekler için idealdir. 

Öte yandan yüzünüz normale göre biraz daha uzunsa bu tarz bir uzun saç modeli seçmeniz tavsiye edilmemektedir. Yanları kısa ve orta ve ön kısmı uzun saç stili, 2021 yılının yazında da en çok tercih edilen ve dikkat çeken erkek saç modelleri arasında yer alacak. Saç uzatmaya yeni başlayan erkeklerin de tercih edebileceği bu model ile siz de kusursuz ve çekici bir görünüm kazanabilirsiniz. 2021 yaz erkek uzun saç modelleri arasında her yüz ve saç tipine uygun modeller bulunmaktadır. 

Erkek Saç Modelleri

Saç Tipine Göre En İdeal Uzun Saç Modelleri Neler?

 

Saç yapısına göre en ideal uzun saç modelleri de erkeklerin tercih ettikleri tasarımlar arasında öne çıkmaktadır. Düz stilde saç modeli tercih eden erkeklerin yüz hatlarının oval olup olmaması çok önemlidir. Bu tarzda bir tercih sadece oval yüze sahip erkeklere yakışacağı için uzun erkek saç modellerinin düz stilde kullanılmasına dikkat edilmelidir. Düz bir şekilde yanlardan uzatacağınız saçlarınızın doğal yapısının da düz olmasında fayda vardır. Bu sayede ekstra müdahalede bulunmadan ve düzleştirme çalışmalarıyla uğraşmadan şık ve dikkat çekici bir uzun saç stiline sahip olabilirsiniz. 

Öte yandan kıvırcık saçlı erkekler için de 2021 yılının yaz sezonuna özel uzun saç modelleri bulunmaktadır. Özellikle 2021 yılının kıvırcık saçlı erkeklerin yılı olabileceği iddia edildiği için dikkat çekici modellerde her zaman kıvırcık tipli saçlara sahip erkekler öne çıkmaktadır. Erkeklerin kıvırcık saçlarıyla popülerlik kazanacağı bir döneme girilirken oval yüz biçimine sahip erkeklerin kıvırcık saçlarını da doğal şekilde uzatmaları, çekici bir imaj yaratmalarında etkili olacaktır. 

 

2021 Yazı İçin Dağınık Dalgalı Erkek Uzun Saç Modeli

Dalgalı Erkek Saç Modeli

2021 yazı için dağınık dalgalı uzun saçlar, erkeklerin dikkat çekici bir saç stiline sahip olmalarında kullanabilecekleri özelliklerdendir. Erkeklere daha havalı ve asi bir görünüm sunan bu tarzdaki saçlarda genellikle sinek kaydı bir tıraş da etkili olmaktadır. Daha genç görünüm ortaya koymak isteyen erkekler, yaz sezonunda dağınık dalgalı saç modeli ile dikkat çekebilirler. Bunun yanı sıra dinamik bir profil önemseyen erkekler de uzun saçlarında dağınık dalgalı modasını başarıyla uygulayabilirler.

Siz de dağınık saçlı olarak isimlendirilen bu modelin saç şekillendirmesi sırasında ne tür işlemlerden geçtiğini merak edebilirsiniz. Özellikle yaz döneminde kadınların dikkatini çeken dağınık uzun saçlar, erkeklerin tercih edebileceği bir uzun saç modelidir. Bu saçların şekillendirilmesinde ilk olarak jöleyi saçlarınıza uygulayın. Daha sonra saçlarınızı, kafanızın arka tarafına doğru olacak şekilde şekillendirmeye başlayın. Bu işlem sırasında saçlarınızın ön kısımlarını parmağınıza dolayarak bukle görünümü vermeyi de tercih edebilirsiniz. 

 

2021 Yazı İçin Ön Kısımları Uzun Erkek Saç Modeli

2021 Yaz İçin Ön Kısımları Uzun Erkek Saç Modeli

2021 yaz sezonu için ön kısımları uzun erkek saç tarzı, özellikle genç yaştaki bayanların en çok tercih ettiği modeller arasında yer almaktadır. Saçların tamamı yerine sadece belirli bölümünü uzatarak sıra dışı bir görünüm kazanabilirsiniz. Bu tarzı benimseyen erkekler özellikle asi ve sıra dışı görünmeyi seven karakterlerden oluşur. Siz de kendinize böyle bir imaj vermek istiyorsanız sadece ön kısımları uzun erkek saç modelini tercih edebilirsiniz. Havalı gözüken bu model, özellikle yaz sezonunda çok dikkat çekici erkek saç modelleri arasında gösterilmektedir.

Ancak dikkat çekici profillerin yaratılmasında etkili olan ön kısımları uzun erkek saç modelinin tercihinde yüz hatlarına da dikkat edilmelidir. “2021 yaz için erkek uzun saç modelleri neler?” sorusunun yanıtını arayan her yaştan erkekler, bu modeli yüz hatlarına uygun görmeleri halinde deneyebilirler. Geniş alınlı erkekler için en ideal uzun saç modeli olan bu tarzda etkileyici bir profil elde edebilirsiniz. Çünkü geniş alın yapısına sahip olan erkekler, bu kusuru gizlemek için saç uzatırken saçlarının ön tarafındaki saçları kullanmaları önemli bir avantaja dönüşecektir. Söz konusu saç stili, genellikle düz saçlara sahip erkeklere önerilmektedir. Çünkü saçın ön kısımlarını ayrıca şekillendirmek çok zor olduğu için doğuştan düz saçlara sahip erkekler bu imajı rahatlıkla benimseyebilirler. 

 

 

Erkeklerin Uzun Saç Modelleri İçin Bakım Önerileri

 

Erkekler için uzun saç modellerinde bakım önerileri sayesinde her zaman şık ve bakımlı görünmek mümkündür. Özellikle 2021 yılının yaz sezona özel olarak saç uzatmak isteyen her yaştan erkekler, bunu yaparken bazı temel önerilere mutlaka dikkat etmelidir:

- Saçlarınızı uzatırken sık sık taramanız ya da fırçalamanız saç gelişimini tamamlaması bakımından önemlidir. 

- Saç tararken keskin bir tarak kullanmamanız tavsiye edilir. 

- Uzun saçlar zarar görmeye çok müsait olduğu için tarağın düzenli olarak temizlenmemesi, kabarık saç bakımında pek çok soruna davetiye çıkartabilir.

- Saç taraması sadece saçın uzamasını ve güçlenmesini desteklemek için değil bazen de saç derisinde kan dolaşımının artması için de çok önemlidir. 

- Saçlarınız uzadıkça köklerinin zayıflamasından şikayet ediyorsanız, saç tarama sıklığını arttırarak köklerin uyarılmasını sağlayabilirsiniz. 

- Uzun ve sarı saçlı erkeklerin, saç bölgesinin her yerinde gözle görülür yanık teller olmayacak şekilde periyodik olarak saçlarını renklendirmesi önemlidir. 

Kadir Alkan Saç Bakım Seti

En Kaliteli ve Doğal Uzun Saç Bakım Ürünleri

 

En sağlıklı ve doğal uzun saç bakım ürünleri kullanarak siz de hayallerinizdeki çekici ve göz alıcı bir saç tarzına sahip olabilirsiniz. Kuru saçlara sahipseniz saçınızı kurutmak için makine yerine havlu kullanmanız tavsiye edilir. Bunun yanı sıra kuru saçlara özel bakım kremlerini kullanarak da saçlarınızın daha canlı, güçlü ve gür bir görünüm kazanmasını sağlayabilirsiniz. Kaliteli ve doğal içeriğe sahip şampuanları tercih ederek saçınızın hızlı ve sağlıklı biçimde uzamasını destekleyebilirsiniz. 2021 yaz erkek uzun saç modelleri arasından seçeceğiniz tarzı en iyi şekilde uygulayabilmek için ihtiyacınız olan ekipmanları firmamızdan tedarik edebilirsiniz. 

Sosyal Medya Hesabımızı Takip Etmeyi Unutmayın

 

Yorumlar

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Alışveriş Sepetim

whatsapp sipariş